Huwelijksvoorbereidingscursus

Huwelijksvoorbereidingscursus

Hebben jullie verkering of willen jullie je voorbereiden op het huwelijk? Geef je dan op voor deze cursus.
Deze voorbereidingsavonden op het huwelijk zetten je aan het denken over wat écht belangrijk is in je relatie. Misschien wel prioriteit nummer 1 op je marriage-to-do list!

Op weg naar het huwelijk  

Op weg naar het huwelijk is het heel belangrijk dat aanstaande echtparen zich goed voorbereiden. Het zoeken van een woonruimte, het plannen van een trouwdatum, het maken van afspraken voor de trouwdag en het bedenken wie allemaal uitgenodigd gaat worden en wie tot de daggasten gaan behoren, is voor velen ontzettend belangrijk. Dat is het ook, maar dan kan het gebeuren dat er iets over het hoofd wordt gezien, dat zeker zo belangrijk is!

Hoe kijk je als gelovige naar het huwelijk?
Wat leert de Bijbel ons over de plaats van de man en de vrouw in het huwelijk?
Wat is het verschil tussen het sluiten van een huwelijk voor de overheid en het vragen om Gods Zegen in een huwelijksdienst? 
Ken je elkaar al voldoende om de stap te zetten om te gaan trouwen?
Hoe voorkom je samen dat je in je huwelijk uit elkaar gaat groeien, zoals zovelen overkomt in onze tijd?                                           

Tal van vragen zijn te bedenken….

Allemaal vragen die besproken gaan worden tijdens een serie van vijf voorbereidingsavonden, die van januari t/m mei 2019 gegeven zullen worden in onze gemeente voor aanstaande echtparen.

Zie deze cursus als een belangrijke investering in je relatie. Als jullie gaan trouwen hoop je toch dat jullie huwelijk een leven lang mee zal gaan! Na de cursus heb je meer inzicht in jezelf, je partner en je relatie. Op een leuke en creatieve manier zul je dichter naar elkaar toe groeien.

Info is te verkrijgen door te mailen naar voorganger@kerkdefontein.nl.

Klik hier om u op te geven!